Online training offertes maken - contact

Initiatiefnemers van de online training De Winnende Offerte zijn professionals in training programma's, organisatieverandering en leren met Moodle. Faust Mertens en Mark ter Haar zijn gestart met het vertalen van "De Winnende Offerte" naar online training. Met Moodle Learning Expert Bob Roos is deze training vormgegeven van globale schets naar concreet ontwerp voor e-learning platform Moodle.

Ruud Stoelhorst is de trainer in dit programma en verzorgt mede de feedback op opdrachten. Rolf Hendriksen en Jan Cortjens van Rol&Co hebben zeer toepasselijke videofragmenten vervaardigd. De personages Ewald en Diederik beleven in hun werk situaties bij het maken van offertes voor hun klanten. 

De inrichting op Moodle is verzorgd door Randy Vermaas. Het design is gemaakt door Maurits Elzinga. Sophie Hockers is verantwoordelijk voor inrichten van de content en beheer en organisatie van de trainingen op het e-learning platform.

rolenco

Rolf Hendriksen (Diederik)  en Jan Corstjens (Ewald)
Rol&Co

Rol&Co is de specialist in het ontwerpen van leer- en verander programma's voor organisaties - cultuurverandering, organisatieontwikkeling en persoonlijke effectiviteit. Rol&Co optimaliseert de samenwerking binnen bedrijven, waardoor mensen beter presteren met als resultaat betere producten en professionele dienstverlening. De werkwijze is didactisch onderbouwd, persoonlijk met een vleugje humor. 

Diederik: ....dit zijn container begrippen, daar koopt een klant helemaal niks voor. Wie heeft dit verzonnen? Ewald: maar zo staat het op onze website, onder het kopje "Onze Missie"

logo_byobjectives

Ruud Stoelhorst is een zeer ervaren salesconsultant (coach en adviseur) van By Objectives. Hij heeft tevens al ruim 20 jaar ervaring als professioneel en allround verkooptrainer. Ruud begeleidt organisaties ook bij de Salesconsultant variant van De Winnende Offerte.

Ruud: ....een offerte uitbrengen is geen op zichzelf staande gebeurtenis; er gaan veel goede gesprekken met de klant aan vooraf...........

base-logo-200

Bob Roos en Randy Vermaas van Base Learning hebben ons geholpen het e-learning programma De Winnende Offerte te ontwikkelen met de digitale leeromgeving Moodle.

Bob: Leren wordt steeds leuker. Niet alleen kun je leren op de manier die jou het meeste aanspreekt, maar steeds vaker kun je leren en jezelf ontwikkelen op tijdstippen en plaatsen die jou op dat moment het beste passen.

Stel je vraag

De Winnende Offerte is een initiatief van Centre for Sales Leadership. Als je meer informatie wenst over onze dienstverlening, vul het contactformulier in.

Na ontvangst van je gegevens, nemen we contact met je op.

downloadnu

[contact-form-7 404 "Not Found"]